Civ Duel Zone  

Go Back   Civ Duel Zone > Civilization > General Discussion > Civ III
Home

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21-04-2004, 10:37   #1
Shabbaman
Administrator
 
Shabbaman's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Costa La Haya
Posts: 8,421
Default Why doesn't replay work anymore?

I've never bothered to ask this question, but it has annoyed me one time too many: when I first got civ3 (back in the days) the replay you get when you've finished a game (you know, the minimap that shows where you've build your cities, and when) worked fine. This was in civ3 vanilla, 1.07 or so.
A couple of patches later, it just didn't work anymore. But I found that by clicking "forward one turn", or disabling "event location" or something like that, I could get it to work. One patch later, I couldn't get it to work.

Any clues?
__________________
"Our spam is backed with COMETS!"
Shabbaman is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2004, 10:44   #2
anarres
anarchist butcher
 
Join Date: Mar 2003
Location: United States of Whatever.
Posts: 4,677
Default

Hmm, maybe I havn't actually finished games recently then. It always worked for me in PTW though, you just have to wait a loooooooong time before it actually starts (up to 10 mins on my 1.7GHz).
__________________
<b>Calculate the probability of culture flips: Flip Calc</b>
anarres is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2004, 10:50   #3
Shabbaman
Administrator
 
Shabbaman's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Costa La Haya
Posts: 8,421
Default

Really? That's huge maps? I only play normal maps. It doesn't work on small maps either btw. But it used to work fine, so what went wrong then?
__________________
"Our spam is backed with COMETS!"
Shabbaman is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2004, 11:09   #4
anarres
anarchist butcher
 
Join Date: Mar 2003
Location: United States of Whatever.
Posts: 4,677
Default

No - thats stanard maps! []
__________________
<b>Calculate the probability of culture flips: Flip Calc</b>
anarres is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2004, 11:13   #5
yndy
Prince
 
Join Date: May 2003
Location: Romania.
Posts: 895
Default

Yup it always worked for me but you do need to wait for a long time. Also if you play with stop, back and forward too much it messes up the cities and borders and you can just skip it.
__________________
The one and only
yndy is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2004, 11:27   #6
Shabbaman
Administrator
 
Shabbaman's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Costa La Haya
Posts: 8,421
Default

I know I can skip it, that's not the point. I want to see it!
__________________
"Our spam is backed with COMETS!"
Shabbaman is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2004, 12:12   #7
Skyfish
 
Join Date: Apr 2003
Location: dead.
Posts: 2,349
Default

Always worked for me, you just too impatient young boy
__________________
<font color=\"brown\"> <b><i>\"NOT back from the dead\"</b></i>
</font id=\"brown\">
Skyfish is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2004, 14:31   #8
Lt. Killer M
Emperor
 
Lt. Killer M's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: HAWK!.
Posts: 4,323
Default

it really is faster now in C3C, but it still can take ages to start.

sometimes, I find the program doesn't take my click on PLAY the first time round though.
__________________
One more turn..... just one more turn... one MORE!
Lt. Killer M is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2004, 18:24   #9
Shabbaman
Administrator
 
Shabbaman's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Costa La Haya
Posts: 8,421
Default

Hm, okay, I'll wait longer next time. Still, it *used* to work (fast) so somebody at firaxis screwed it up.

For a change.
__________________
"Our spam is backed with COMETS!"
Shabbaman is offline   Reply With Quote
Old 19-05-2004, 17:30   #10
Shabbaman
Administrator
 
Shabbaman's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Costa La Haya
Posts: 8,421
Default

I just discovered that it takes about 15 seconds to start the replay with my new computer. Good times.
__________________
"Our spam is backed with COMETS!"
Shabbaman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:17.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.